Om Hyttebytte.no

Hyttebytte.no Hyttebytte.no er en tjeneste som formidler kontakt mellom hytteeiere som ønsker å byttelåne hytter seg imellom for kortere eller lengre perioder. Tjenesten driftes av selskapet IT Drift AS.

Hyttebytte.no er spesielt tilpasset det nordiske hyttemarkedet. Men det er også mulig å byttelåne hytter, fritidsboliger og -leiligheter som befinner seg utenfor dette området.

Ved å betale for medlemskap, kan man bytte hytte så mange ganger man ønsker i medlemsperioden. Man kan velge å takke ja eller nei til henvendelsene man får om hyttebytte fra andre medlemmer. Man kan bytte så ofte man vil i medlemsperioden.

Mer info: Medlemskap i Hyttebytte

Vi oppfordrer medlemmer som bytter hytte eller fritidsbolig til å inngå skriftlige bytte- eller leiekontrakter. Et par forslag til kontrakter finner man på medlemssidene, men vi anbefaler å kontakte advokat dersom dette er noe man ikke er godt kjent med fra før.

Hyttebytte.no formidler kontakt mellom hytteeierne, men har ingen rolle utover å skape denne kontakten. Hyttebytte er verken et booking-system eller formidler av eiendom. Ønsker dere å bytte hytte, så TA KONTAKT MED DEN ANDRE HYTTEEIEREN, ikke Hyttebytte.no

I markedsføringen av tjenesten, både i annonser, i trykksaker og på internett benytter Hyttebytte.no billedmateriell som er innkjøpt for dette formålet. Her benyttes hytter som ikke er hytter man kan bytte med. Dette gjelder også billedmateriell av aktiviteter og landskap. Billedmateriellet benyttes også til å presentere oppføringer i sammenheng med markedsføring av tjenesten.

Kontaktinformasjon

Hyttebytte.no
v/ IT Drift AS
Maritastykket 11
5730 ULVIK

Organisasjonsnummer 908 409 678 MVA

Kontakt oss gjennom e-post for hjelp vedrørende tjenesten Hyttebytte.no:

 

Vi håndterer innkommende e-post fortløpende og så raskt som mulig. Vi har dessverre ikke bemannet sentralbord for kontakt pr telefon.

 

 
 
Turer i fjellet Alpinbakker og alpinanlegg Dykking er morro Hytter med småbåt ved brygga Spennende på brygga