Om Hyttebytte.no

Hyttebytte.no Hyttebytte.no er en tjeneste som formidler kontakt mellom hytteeiere som ønsker å byttelåne hytter seg imellom for kortere eller lengre perioder. Tjenesten driftes av selskapet IT Drift AS.

Hyttebytte.no er spesielt tilpasset det nordiske hyttemarkedet. Men det er også mulig å byttelåne hytter, fritidsboliger og -leiligheter som befinner seg utenfor dette området.

Ved å betale for medlemskap, kan man bytte hytte så mange ganger man ønsker i medlemsperioden. Man kan velge å takke ja eller nei til hver henvendelse man får om hyttebytte fra andre medlemmer. Mankan bytte så ofte man vil medlemsperioden.

Vi oppfordrer medlemmer som bytter hytte/fritidsbolig til å inngå skriftlige bytte- eller leiekontrakter. Forslag til kontrakter finner man på medlemssidene. Hyttebytte.no formidler kontakt mellom hytteeierne, men har ingen rolle utover å skape denne kontakten.

I markedsføringen av tjenesten, både i annonser, i trykksaker og på internett benytter Hyttebytte.no billedmateriell som er innkjøpt for dette formålet. Her benyttes hytter som ikke er hytter man kan bytte med. Dette gjelder også billedmateriell av aktiviteter og landskap. Billedmateriellet benyttes også til å presentere oppføringer i sammenheng med markedsføring og introduksjon av tjenesten.

Kontaktinformasjon

Hyttebytte.no
v/ IT Drift AS
Maritastykket 11
5730 ULVIK

Organisasjonsnummer 908 409 678 MVA

Tlf: 56 52 79 70 (i kontortiden)

Support telefon: Support kun gjennom e-post

 

 
 
Turer i fjellet Alpinbakker og alpinanlegg Dykking er morro Hytter med småbåt ved brygga Spennende på brygga