10 nyttige tips for å få flere bestillinger

1 - Legg inn informasjon om ferieboligen din, og bli medlem. Bruk litt tid på å lage en god og fyldig beskrivelse av utleieboligen. Fyll på med superlativer for det som gjør hytta di til noe som er verdt å leie. Legg inn ferieboligen her..>

2 - Last inn mange og GODE bilder av hytta. Det er svært viktig. Om du ikke klarer legge inn bildene, send dem på epost til [email protected], så legger vi dem inn for deg.

3 - Angi tidsperioder når hytte er disponibel til utleie. Forsøk å ta med noen av de mest populære tidene som vinterferie, påske, pinse, sommerferien, m.m..

4 - Kryss av for at du ønsker annonse på FINN Reise. Dette finner du nederst i skjemaet der du redigerer hytteinformasjonen. Her på Hyttebytte.no koster det ikke noe. Bestiller du selv annonse på FINN Reise, koster det deg minst 2100,-/år. Her sparer du utgiften.

5 - Bli medlem av Facebook (https://facebook.com), og markedsfør ferieboligen din der ved å fortelle alle vennene dine om utleieboligen. Husk at vennene dine har andre venner, slik at du fort sprer budskapet til tusener av mulige leietakere. Vi har lagt opp en knapp på siden der du ser hytte-oppføringen din, slik at det tar bare sekunder for deg å lage en kort presentasjon av ferieboligen din på Facebook.
Tips: Benytt https-adressen til Facebook - det er sikrest. Og pass på å ha en oppdater antivirus på PCen din. Her er en gratis AntiVirus som vi anbefaler..>

6 - Bli medlem av Google+. Dette er en tjeneste noe lignende Facebook. Når det er gjort, og du har knyttet til deg kontakter der, klikk på knappene med "+1" der du ser hytte-oppføringen din.

7 - Søk deg frem til aktuelle diskusjonsforum, kommentarforumer og lignende med hytte og hytteutleie som tema. Skriv et innlegg og legg inn lenke direkte til hytta di. Lenken skal se slik ut "http://hyttebytte.no/byttehytte.jsp?hytte=000" der 000 er nummeret på hytta i Hyttebytte.no. Dette nummeret finner du i adressefeltet i nettleseren. Pass på at innlegget ikke ser ut som direkte reklame, ettersom det da er større sjanse for at administrator da vil fjerne innlegget ditt.

8 - Engasjer deg i blogger, på Twitter m.m. og forsøk å annonsere hytta di der - direkte eller indirekte.

9 - Ikke vær passiv! Gå gjennom punktene over, og se om det er noe mer du kan gjøre. En aktiv markedsføring vil til slutt gi resultater. Gå relativt ofte tilbake til hytteoppføringen din, og se om det er noe du vil tilføre eller forandre på i tekst og bilder. Søkemotoren Google liker at innhold forandrer seg, og det vil bli lettere for potensielle leietakere å finne ferieboligen din på nettet når du oppdaterer ofte.

10 - Ta kontakt dersom du har spørsmål eller trenger hjelp. Kontaktskjemaet finner du her..>

 

 

 
Turer i fjellet Alpinbakker og alpinanlegg Dykking er morro Hytter med småbåt ved brygga Spennende på brygga