Vi spanderer kontingenten

Legger du inn hytta di nå, så spanderer vi kontingenten din i tre måneder.
Slik kan du forsøke hyttebytte eller leie ut hytta helt fritt og uten forpliktelser.

Her på Hyttebytte.no kan du både leie ut og byttelåne hytter. Tjenesten har bookingkalender som gjør det enkelt å angi når hytta er ledig for bytte eller utleie. For byttepartnere og leietakere er det tilsvarende enkelt å angi når de ønsker bytte eller leie. Nå kan du teste ut alle disse fasilitetene uten at det koster deg noe.

Etter prøveperioden velger du selv om du vil fortsette med ordinært medlemskap og betale kontingent.

Medlemskap og ordinær kontingent

Medlemskontingenten i Hyttebytte.no gjelder for ett år av gangen. Ved utløp kan du fornye medlemskapet for ytterligere et år. Det går fint å legge inn hytta uten å betale, og la den ligge der så lenge man ønsker. Men for å inngå en bytte- eller utleieavtale, kreves kontingent.

Medlemskontingenten avhengig av standarden på hytta

Hyttebytte.no har valgt å ha ulike medlemskontingenter avhengig av om du har en rimelig eller en kostbar hytte. Hensikten med differensierte priser er å gi et akseptabelt tilbud til de som har en enkel jaktbu eller et krypinn der materielle verdier ikke er i fokus. Det vil si at du betaler et par hundrelapper i året for å bytte med de enkleste hyttene, eventuelt et par tusenlapper for å få tilgang til å benytte luksushytter.

Hyttebytte.no gir hyttene en vurdering fra én til fem stjerner. Klikk her for å se hvilke kriterier som gjelder når Hyttebytte avgjør antall stjerner.

 

Hyttestandard
Kontingent pr år
Stjerne
kr 90
StjerneStjerne
kr 190
StjerneStjerneStjerne
kr 320
StjerneStjerneStjerneStjerne
kr 490
StjerneStjerneStjerneStjerneStjerne
kr 720

Pengene-tilbake-garanti!

- Frykter du at du ikke får noe igjen for medlemskontingenten? På Hyttebytte.no gir vi deg pengene-tilbake-garanti. Dersom du gjennom hele året som betalende medlem i Hyttebytte.no ikke har klart å bytte hytte med noen, får du tilbake medlems-
kontingenten for hele året!

Se vilkår for pengene-tilbake-garantien

Du kan leie ut hytta di

Har du behov for inntekter fra hytta? Du kan fritt kombinere hyttebytte og utleie, eller bare leie ut hytta. Der du redigerer informasjonen om hytta di, kan du også legge inn utleieprisene. Mer informasjon om utleie finner du her.

Passivt medlemskap er gratis

Med passivt medlemskap menes at du har lagt inn hytta di, men ikke betalt kontingent, eller at kontingentperioden er utløpt. Det er helt gratis å ha passivt medlemskap. Du kan da motta meldinger fra andre som ønsker å bytte med deg, men du kan ikke inngå bytteavtaler. Straks du betaler kontingenten, blir tjenesten aktiv for deg, og du kan inngå bytteavtale med en eller flere medlemmer som er interesserte i å bytte med deg.

Du må ha aktivt medlemskap for å kunne leie ut hytter. Leietaker trenger ikke være medlem.

Hvem kan du bytte med?

Du kan bytte hytte med dem som har samme standard eller lavere enn den standarden du velger å betale for, samt med høyere standard når den andre parten tar initiativet til å bytte.

Eksempel: Har du trestjernes hytte, og kontingent for trestjerners, kan du bytte med trestjernes hytter, samt også en- og tostjernes når du med høyest antall stjerner tar initiativet til byttet. Velger du å betale for firestjerners, selv om du har trestjernes hytte, kan du ta initiativet til å bytte også med firestjernes hytter. Dersom du ikke betaler for firestjerners, kan du håpe på at eiere av fire- og femstjernes hytter tar initiativet til å bytte med deg.

Hvem kan du leie ut til?

Du kan leie ut fritidsboligen til hvem som helst som besøker dette nettstedet. Leietaker trenger ikke være medlem av Hyttebytte-tjenesten.

Hyttebytte.noSlik gjør du for å låne andres hytter

1 - Legg inn informasjon og bilder av hytta, og bli medlem i Hyttebytte.no.

2 - Søk andre hytter som du kan tenke deg å bytte med. Send dem en invitasjon.

3 - Avtal bytte og dra på hytteferie på nye og spennende steder uten å betale leie.

 

 
Turer i fjellet Alpinbakker og alpinanlegg Dykking er morro Hytter med småbåt ved brygga Spennende på brygga