Utleie av hytter og ferieboliger - for firma

Firmaer har gjerne andre krav til bookingsystemet enn hva private utleiere har. Tjenesten er idell for dem som ønsker en enkel og rimelig bookingløsning som kan knyttes mot online betaling på nettet.

Hytteutleie gjennom Hyttebytte gir deg alt dette:

  •  Lav provisjon på 5% av utleiesummen. Ingen faste avgifter.
  •  Enkel bookingkalender og bestilling.
  •  Betaling gjennom PayPal eller kortselskap.
  •  Du bestemmer utleieprisene og vilkårene.
  •  Du får markedsføring inklusiv.

Utleiepris  -  Hyttebytte tar kun 5% provisjon når du som firma leier ut hytter og ferieboliger gjennom tjenesten. Benytter du et annet bookingselskap, forvinner som regel 30-40% av brutto leieinntekter i provisjon til bookingselskapet. Her betaler du ingen etablering, månedlig eller årlig sum. Provisjonen beregnes av brutto totalsum for leieforholdene som etableres gjennom tjenesten. Skjer utleie i privat regi, med inntil to hytter, tilbyr vi et alternativt opplegg for privatkunder.

Bookingkalender  -  Du legger inn priser og ledige perioder i en bookingkalender. Så holder systemet i Hyttebytte orden på bestillinger og hvilke perioder som er ledige. Du kan sette klokkeslett for tidligste ankomst og seneste avreise. Ved bestilling sender Hyttebytte automatisk epost både til utleier og leietaker. Leietaker får en ny epost når utleier bekrefter bestillingen og den er betalt. Innholdet i epostene kan redigeres av utleier. På den måten kan utleier informere om leiekontrakt, vilkår, eventuelt oppgi kontonummer som leien skal betales til m.m.

Priser  -  Du kan kople bookingsystemet mot din egen PayPal-konto, eller kople til en betalingsløsning fra et kortselskap. Da får du inn pengene i det leietaker bestiller. Vi har støtte for følgende kortselskap: DIBS Payment Services.

Priser  -  Du bestemmer prisene for hver av de ledige periodene du oppgir, og for hver av utleieboligene. Prisene kan være pr dag, helg, uke, måned eller hele perioden. Eller kombinasjoner av dette. Du har mulighet til å legge inn utvasking som en betalt tjeneste, enten som et obligatorisk tillegg, eller valgfritt for leietaker. Du kan angi depositum.

FINN Reise  -  Hyttebytte.annonserer hos FINN Reise, i magasiner og aviser. Tjenesten er også synlig på Facebook og Google. På den måten finner leietakerne hytta di. Dette er reklame du får inklusiv ved å benytte tjenesten.

TIPS! For å kombinere maksimal eksponering med et bookingsystem for en rimelig kostnad, kan vi anbefale en løsning der utleier har hytteannonser på
FINN Reise der hver av hyttene har lenke til samme hytte i bookingsystemet her på Hyttebytte Da oppnår man høy publisitet, og har et bookingsystem som tar seg av bestillingene.


Gjør slik for å bli firmakunde:
Legg inn en hytte. Ta deretter kontakt med oss på [email protected], så ordner vi med avtale og det praktiske.

Hytteutleie til glede for alle


Mange perler ligger ubrukte store deler av året, og kan i stedet bringe inntektser til hytteeieren.

 
Turer i fjellet Alpinbakker og alpinanlegg Dykking er morro Hytter med småbåt ved brygga Spennende på brygga