Slik kan du leie ut hytta eller ferieboligen

- eller kombinere hyttebytte og utleie.

Hytteutleie gjennom Hyttebytte gir deg alt dette:

  •  Ingen provisjon. Du betaler kun medlemskap i Hyttebytte.
  •  Enkel bookingkalender og bestilling.
  •  Du bestemmer selv utleieprisen.
  •  Du får markedsføring inklusiv.

Utleiepris  -  Hyttebytte.no tar ingen prosentvis provisjon når du som privatperson leier ut hytta di. Benytter du et annet bookingselskap, forvinner som regel 30-40% av brutto leieinntekter i provisjon til bookingselskapet. På Hyttebytte betaler du kun en kontingent for medlemskapet. Er utleier et firma, eller du har flere enn to hytter du leier ut, tilbyr vi et alternativt opplegg for firmakunder.

Bookingkalender  -  Du legger inn priser og ledige perioder i en bookingkalender. NB! Du må huske på å legge utleieperiodene inn i kalenderen. Så holder systemet i Hyttebytte orden på bestillinger og hvilke perioder som er ledige. Du kan sette klokkeslett for tidligste ankomst og seneste avreise. Ved bestilling sender Hyttebytte automatisk epost både til utleier og leietaker. Leietaker får en ny epost når utleier bekrefter bestillingen og den er betalt. Innholdet i epostene kan redigeres av utleier. På den måten kan utleier informere om leiekontrakt, vilkår, eventuelt oppgi kontonummer som leien skal betales til m.m.

Priser  -  Du bestemmer prisene for hver av de ledige periodene du oppgir. Prisene kan være pr dag, helg, uke, måned eller hele perioden. Eller kombinasjoner av dette. Du har mulighet til å legge inn utvasking som en betalt tjeneste, enten som et obligatorisk tillegg, eller valgfritt for leietaker. Du kan angi depositum, om du ønsker det.

FINN Reise  -  Hyttebytte.annonserer hos FINN Reise, i magasiner og aviser. Tjenesten er også synlig på Facebook og Google. På den måten finner leietakerne hytta di. Dette er reklame du får inklusiv ved å benytte tjenesten..

Hytteutleie til glede for alle


Ferien på hytta
kan være til
glede for alle.

 
Turer i fjellet Alpinbakker og alpinanlegg Dykking er morro Hytter med småbåt ved brygga Spennende på brygga